Skip to content

LA GESTIÓ DE LES XARXES SOCIALS

ELS BENEFICIS DE LA CORRECTA GESTIÓ DE LES XARXES SOCIALS

El gestor de comunitats en línia s’encarrega de gestionar i dinamitzar la comunitat virtual d’internet amb l’objectiu d’aconseguir que els usuaris participin i interactuïn. En l’àmbit empresarial s’encarrega de gestionar les relacions de l’empresa amb els seus clients dins la xarxa.

Un gestor de comunitats, o community manager, ha de perfilar-se com un estratega en comunicació en línia amb coneixements de màrqueting, relacions públiques, publicitat i disseny amb una finalitat comercial. Ha de realitzar i desenvolupar una estratègia capaç de construir relacions al voltant de la marca i mantenir interaccions personals amb els membres de la comunitat/negoci/marca que representa.

El community manager escolta els seguidors, extreu les necessitats i/o suggerències dels actuals o possibles clients, explica la filosofia i la manera de fer del negoci, conversa amb els usuaris, comparteix informació que li pot ser útil i crea un interès que farà que la pàgina o perfil de l’entitat tengui rellevància. A partir d’aquí l’empresa pot extreure’n informació molt útil a l’hora de plantejar el seu servei o producte.

A més, una comunitat virtual com pugui ser el Facebook o Instagram, es planteja com un aparador virtual on hi ‘passarà’ una quantitat immensa de gent, res comparable a la que hi pugui passar per un aparador físic.

La qualitat i la coherència de les publicacions que es facin a qualsevol de les xarxes més populars faran que tots aquests elements tenguin un bon rendiment o no; és per això que cal tenir molt en compte la rellevància vital de les xarxes a l’hora de promocionar una empresa; i no només això, sinó que també ha de tenir en compte els valors únics i intransferibles del negoci a tractar, és per això que un correcte i específic disseny amb la informació ben estructurada i un bon material fotogràfic farà que els perfils de l’empresa reflecteixin amb la màxima fidelitat la filosofia de l’empresa.

En definitiva, la gestió de les comunitats digitals en l’àmbit empresarial serà una plataforma on, per una banda, l’empresa/entitat pugui mostrar la seva vessant més propera, així com donar a conèixer els seus productes/serveis d’una manera coherent amb la seva manera de fer. Per altra banda, a l’usuari/seguidor/client li servirà per estar assabentat continuament del que proporciona i dels valors que representa. D’aquesta unió se’n beneficiarà tant un com l’altre, ja que n’extrauran elements que els hi seran útils a ambdós.

 

IDEOGRAMA, ofereix aquest servei aportant qualitat i coherència amb un disseny senzill i acurat, sempre tenint en compte els valors de l’empresa per la que realitzam el servei.
Alguns dels nostres clients son Ca’n Garanya, Llevant Mobiliari o Seguros Gomila entre d’altres, vos convidem a visitar els seus perfils a les diferents plataformes, i a posar un ‘m’agrada’! 😉

IdeogramaEdD_Adm

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top